31 maart 2017

Posted on

Het is inmiddels lente. Ook op het Nesciopark in Haren. Zoals de natuur wacht op de groei en bloei die onvermijdelijk komen gaat, wacht het park op haar eerste bebouwing. Vooralsnog ligt het Nesciopark er maagdelijk bij en is het enige zichtbare element wat wijst op het toekomstige gebruik een groot geel bord van voshovingthijssen: Te Koop Kavels. Het bord van de gemeente Haren, wat tot voor kort bij de ingang van het parkeerterrein stond, is inmiddels verdwenen. We zijn benieuwd wanneer er iets gebeurt!

One thought on “31 maart 2017

  1. Ook wij als bewoners van de Molenbuurt, met uitzicht op het Nesciopark, wachten in spanning af. De afgelopen maanden wel veel drukte gezien, maar dat was niet vanwege de belangstelling. Het park, dat er eens zo mooi en vredig bij lag, heeft tijdelijk als opslagplaats gediend voor de wegenbouwers van de A28. En met de aanleg van de zuidelijke ringweg in het verschiet ……….

    Overigens, de ree├źn in het land hebben zich weer een paar keer laten zien. Ze hebben kennelijk niks met de weg die in het park ligt, maar de rest ziet er weer groen uit en dus is het ook voor hen weer interessant even rond te snuffelen. Blijft zonde, zo’n bedrijvenpark aan de rand van een groen dorp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *